Growzer is een gebruiksvriendelijk online management-platform dat horecaondernemers, groothandels en fabrikanten verbindt om hun dagelijkse processen te vereenvoudigen.

Onze missie

De Belgische horeca is uniek door zijn aanbod, kwaliteit, diversiteit en regionaal karakter. Growzer wil de toekomst van de sector verzekeren door innovatieve online management-toepassingen te ontwikkelen en te ondersteunen.

Op die manier zullen we de specifieke processen tussen horecaondernemers, groothandels en producenten efficiënter maken. Met een hoger rendement als resultaat.

Onze investeerder

Logo LRM

Limburgse Reconversie Maatschappij

"Growzer kan rekenen op de steun van de Limburgse Reconversie Maatschappij (LRM), die economische groei in Limburg ontgint en stimuleert. Bij LRM zorgen we voor een stevige basis, zodat bedrijven en projecten die jobs in Limburg creëren kunnen groeien. Onze financiële middelen en expertise zorgen, samen met de troeven van Limburg, voor een unieke voedingsbodem. LRM richt zich tot alle sectoren en bedrijven, van starter over groeiende KMO tot grote onderneming. We zijn er trots op dat Growzer de provincie Limburg als uitvalsbasis heeft voor dit innovatieve project."

Growzer Team

CEO Growzer

Thierry Vanhumbeeck

CEO & Partner bij Growzer

Partner bij Growzer

Frederic Apers

Partner bij Growzer